Keuren dock levellers - Wissink Hydrauliek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keuren dock levellers

Naast het vergroten van de veiligheid en de kosten besparing die het oplevert is het wettelijk verplicht om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren aan uw dock equipment. Wissink hydrauliek is bevoegd voor het controleren en keuren van dock equipment. Wanneer u een service- en onderhoudsovereenkomst met Wissink hydraukiek aangaat verkleint u de kans op storingen, onnodige hoge kosten van reparaties of vroegtijdige vervanging dock equipment.
Daarnaast draagt zo´n service- en onderhoudsovereenkomst bij aan de veiligheid van het pand, de werkvloer en de werknemers. Voor service, onderhoud en keuren van docks kunt u dus terecht bij ons.

Wat houdt zo’n service- en onderhoudsovereenkomst in bij Wissink hydrauliek,

Een service- en onderhoudscontract bij Wissink hydrauliek houdt in; één keer per jaar controleren, smeren en afstellen van uw dock equipment. Bij veelvuldig gebruik van de docks is het aan te raden om deze controle twee maal per jaar uit te voeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de laadbruggen te laten keuren. Dit houdt in dat er per dock een inspectierapport wordt ingevuld en afgegeven. Mochten er problemen voordoen kan Wissink defecte onderdelen vervangen of preventief vervangen.

Verplichte jaarlijkse controle van laadbruggen,

De laadbruggen (levellers) worden gezien als machines en zijn wettelijk verplicht om minimaal 1 keer per jaar gecontroleerd te worden. Dit conform de “CE-norm” en het  "Arbeidsomstandighedenbesluit”.

Keuren dock levellers stertil novoferm
keuren levellers docks hydrauliek
 
free hit counters
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu